Na een mooie start in januari dit jaar bevinden we ons inmiddels in de maand mei. Bij uitstek dé maand om met uw gezelschap erop uit te trekken of om uw personeelsuitje te laten plaatsvinden. Mei is ook de maand waarin veelal geboekt wordt voor de zomer en de herfst; de natuur lonkt en buiten is het weer goed toeven, om zowel actief bezig te zijn als om te relaxen.

Voor al uw ideeën staat het enthousiaste team van Sono Koek voor u klaar. Met elkaar komen we zeker tot een prachtig arrangement, dat net zolang duurt en net zoveel omvat als u wilt.

Een aantal suggesties: koffie met gebak en een tocht door de Noordwaard met onze Biesbosch-express, kanoën in de prachtige kreken van National Park de Biesbosch, fietsen met een e-bike langs de Merwede en door de Noord-waard op nieuw aangelegde fietspaden, een stadswandeling door historische steden met lunch, een authentieke Biesbosch Barbecue; kortom, Sono Koek heeft u heel wat te bieden!

Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend contact met ons op!

Als extra invulling op de unieke sfeer in onze Biesbosch Schuur, werd zaterdag 14 mei de expositie ‘Grienduil en Meuzik’ geopend. De expositie toont met o.a. foto’s, een schrankkeet en gereedschappen het leven van grienduilen, de mensen die vroeger met riet snijden en griendhakken een karige boterham in de Biesbosch verdienden. Meuzik is de geuzennaam voor de Werkendammers, die door heel Nederland en overal op de wereld belangrijk zijn geweest bij het rijswerk; het maken van matten van wilgentenen t.b.v. de aanleg van dijken en andere waterwerken. De expositie loopt tot oktober 2016.