Touringcars

In januari opende Sono Koek haar Biesbosch Schuur in Werkendam. Op een unieke locatie, niet ver waar ooit het dorp Werkendam ontstond, bij het riviertje De Werken, krijgen uw gasten een authentieke Biesboschbeleving. Een klein professioneel team verzorgt dagarrangementen, maar ook ochtend-, middag- of avondprogramma’s. Natuurlijk wordt bij aankomst een dampende kop koffie of thee geschonken met een bij-
zondere traktatie: een grienduil. Vernoemd naar de harde werkers, die ploeterend al naar gelang van het getij, in de grienden en rietcultuur hun brood verdienden in De Biesbosch.

In De Biesbosch zijn allerhande mogelijkheden voor uw gasten. Wij brengen hen naar een locatie om te kanoen, te fietsen, te wandelen, of u maakt met uw touringcar een rondrit door het schitterende gebied de Noordwaard.
Dit stuk polderland werd in 2015 teruggegeven aan de natuur en biedt nu ongekende mogelijkheden. Genieten kan volop van flora, fauna en weidse gezichten. Wij werken samen met de horeca in het gebied. Zelf verzorgen wij in de Biesbosch Schuur een Biesbosch Barbecue van hoge kwaliteit. In januari mochten we al drie promotiedagen verzorgen voor een gerenommeerd touringcar-bedrijf; wij hopen binnenkort ook u te ontmoeten!

Sono Koek beschikt over een elektrisch aangedreven treintje met capaciteit van 54 personen. Onder leiding van een deskundige gids worden toertochten van een uur en 15 minuten gemaakt door de Noordwaard. Om 10.30 uur vertrekt de eerste rit, deze is weer terug bij de Bies-bosch Schuur rond 11.45 uur. De tweede rit vertrekt ‘s middags om 14.00 uur en is terug
rond 15.15 uur.

Mocht u het vernieuwde Biesbosch MuseumEiland aan willen doen, dan kunnen wij een mooie combinatie maken met trein en touringcar.

Biesbosch-express
16 februari 2016
Sono Koek
De Werken 1
4251 XW
Werkendam
www.sonokoek.nl
Voor informatie belt of mailt u:
0183-509006 of
06-53218028
info@sonokoek.nl