Activiteiten

Sono Koek organiseert dagtrips en groepsarrangementen in De Biesbosch en omgeving op maat. Leuk voor personeelsuitjes, teambuilding en vriendengroepen!

Een greep uit de activiteiten op basis waarvan we een persoonlijk arrangement op maat kunnen samenstellen!

Biesbosch activiteiten

Sono Koek organiseert dagarrangementen en activiteiten in de Biesbosch. Denk hierbij aan een prachtige wandeling onder begeleiding van een deskundige gids, een bezoek aan het Biesboschmuseum, een tocht op een e-bike of in een kano, of één van de vele andere Biesbosch activiteiten! Een combinatie van verschillende activiteiten is natuurlijk ook mogelijk. Wij stellen naar uw wensen een compleet progamma samen met een combinatie van diverse actieve en/of ontspannende onderdelen! Leuk voor personeelsuitjes, teambuilding en vriendengroepen!

Onze thuisbasis is de Biesbosch Schuur in Werkendam, waar u welkom bent aan het begin van uw dag voor koffie met gebak en ter afsluiting de mogelijkheid tot een athentieke Biesbosch Barbecue! Gedurende de dag werken wij samen met diverse horeca, waardoor we ervoor kunnen zorgen dat u op terrassen of binnen kunt blijven genieten van de prachtige natuur, onder het genot van een hapje en een drankje!

Biesbosch activiteiten georganiseerd door Sono Koek, een groene beleving!

Neem contact op voor een arrangement op maat!

Ja, ik wil graag meer informatie ontvangen!

Neem contact op om samen met ons een arrangement samen te stellen gebaseerd op uw wensen, groepsgrootte en budget!