Over ons

Sono Koek is ontstaan vanuit het rasechte Werkendamse bedrijf BV Koek. BV Koek is een groene onderneming, bekend in de wereld van groenvoorzieningen. Het bedrijf heeft zijn roots in de griend- en rietcultuur van De Biesbosch ten tijde van eb en vloed.

BV Koek heeft grote affiniteit met De Biesbosch en haar omgeving. Zij willen dit unieke gebied graag met u delen! Met name de nieuwe Noordwaard, ontstaan uit een van de grootste projecten in het Ruimte voor de Rivierprogramma, is het ontdekken meer dan waard.  Vanuit onze eigen thuisbasis bieden wij, uiteraard met Brabantse gastvrijheid, actieve of meer ontspannen uitstapjes in en rondom de Brabantse Biesbosch voor groepen, variërend van 20 tot 100 personen.

Door persoonlijke aandacht en oog voor detail merkt u dat u bij ons welkom bent. Voor advies, organisatie en begeleiding staan wij met een enthousiast team voor u klaar en wordt uw keuze gegarandeerd een succes.

Kijkt u verder op onze site en ontdek welke mogelijkheden Sono Koek voor u heeft. Natuurlijk kunnen wij uw eigen suggesties ook verwerken tot een leuk programma. Wilt u meer informatie, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan.

Een greep uit de mogelijke activiteiten!

Biesbosch Schuur

De Biesbosch Schuur; de thuisbasis van Sono Koek, waar u welkom bent aan het begin van de dag voor koffie met gebak. Tevens bieden we de mogelijkheid tot een authentieke Biesbosch Barbecue ter afsluiting van de dag!